Besök i Färna

Fredagen och lördagen har spenderats i Färna/Skinnsberg med fru Sandberg, Janne och Kerstin Wieselqvist. Igår åkte vi upp till Janne och Kerstin och deras pälsklingar Zita och Rozz. Efter vi kom fram så tog vi våran pärla och åkte till Skinnsberg för lite mat på en av dom lokala pizzeriorna. På vägen tillbaka till Färna så stannade vi till vid Kolarbyn som är belägen efter Rv. 233 mot Skinnsskatteberg invid sjön Skärssjön. I Kolarbyn kan man leva vildmarksliv och bor i en träkota. Vi gick runt där uppe i byn och såg den ena kotan efter den andra, vi tog os via stigar inne i skogen ner till Skärssjön där det var myrmark så vi vart lite blöta om fötterna men vad gör man inte för lite vackra bilder ut över sjön.

Efter besöket i Kolarbyn så tog vi oss tillbaka till Färna och tog en fika och satt i timmar och pratade om allt mellan himmel och jord tills vi var så trötta så vi gick och la oss. Morgonen efer när vi vaknade så bjöds det på frukost och strålande solsken. Dagen gick åt till att prata och bus med hundarna och promenad med dem samma.

Mot kvällningen så var det dags för mig och Bella och fara hemåt till storstan och betongen igen. Vi har haft en toppen helg med dessa underbara människor Janne och Kerstin, det vart lite mekande med pärlan också så som att hitta på varför bilen inte alltid har halvljus som berodde på att klämman på minus polen inte var åtskruvad ordentligt samt att vi fixade så att spolarmunstyckena spolar igen, vilka var igensatta med skit.

Kan nog tänka mig att Kerstin kommer skriva en rad eller tio om dagarna med oss i sin blogg. Kerstins blogg hittar ni här.


Foto: Andréas ”Bubben” Sandberg

— Andréas "Bubben" Sandberg
Instagram

021media_logotype_2015Samtliga bilder i denna blogg tillhör familjen Sandberg och 021media.se / 021media.nu om inget annat anges. Vänliga hälsningar Andréas "Bubben" Sandberg - 28 juli, 2012 021media.nu  

Du kanske också vill läsa


Postat av Andréas "Bubben" Sandberg @ 2012-07-28 23:25:32
En stad - Två Färger - En Stolthet,
Mesta Mästarna med 39 SM-Finaler och 22 SM-Guld
Västerås SK - Primores Victorum 100% Kärlek

021media_logotype_2015Samtliga bilder i denna blogg tillhör familjen Sandberg och 021media.se / 021media.nu om inget annat anges. Vänliga hälsningar Andréas "Bubben" Sandberg 021media_nu