Loppis på Casa Björkudden

Lördagen startade med att plocka i ordning på allt som skulle med till Loppisen hos Janne och Kerstin i Färna och Casa Björkudden i helgen. Med oss på resan var Phu och Okänd, Phu var med med tanke på fredagens veterinärsbesöket med honom och Okänd följde med som sällskap och för att hon är lugn och Phus själsfrände. Väl packade och full tank i Volvo 740n bar det av mot Färna där Janne, Kerstin, Rozz och Zita väntade på oss. Väl framme vart vi välkomnade med glada hundskall från Rozz och Zita. Efter vi installerat oss på Casa Björkudden och gjort i ordning på Vårt rum på övervåningen så vankades det mat, vi skulle äta tacos.Kerstin fixade med grönsakerna och tillbehören och jag stod för stekningen utav köttfärsen och Bellas sojafärs eftersom min fru är vegetarian. Till maten bjöds det på vitt mousserande vin till damerna och vi herrar drack pilsner, Elias fick dricka läsk.

Efter lite språkande så var det dags för det där tråkiga, avdukning och disken. Janne plockade snabbt in disken i diskmaskinen och sen vart det mera språkade innan det var dags för sängen och sovläge, vi skulle upp tidigt på söndagen och plocka i ordning på vår loppis. Elias fick sova i Kerstins säng, bredvid honom i fotändan låg Rozz och nedanför sängen låg Zita och vaktade Elias hela natten, passade på och smyga ner när alla låg och sov och tog ett kort på Elias och Rozz i sängen.

Söndagen startade klockan 07.15 då klockorna pep, strax efter åtta var det dags för frukost och sen satte vi igång med full fart och plocka fram för loppis, vi han nästan plocka fram allt innan regnet kom och lagom när vi skulle inta vår lunch, som vi förövrigt hade köpt från Färnas enda pizzeria kom de första besökarna så vi fick äta i omgångar.

Elias sålde leksaker och i ärlighetens namn så var det nog han som tjänade mest, jag skötte vårt lilla café, Bubben´s Café inne i Kerstins nybyggda pellishus som är ett växthus. Caféet gick väl så där, men någon krona tjänade man. Där inne hade Bella även sina dockor och ängla halsband som dessvärre inte sålde med vi ger inte upp.

Efter avlutad loppis så var det dags att plocka ihop allt igen, efter vi var färdiga så vart det vila innan vi packad bilen och begav oss hemåt mot storstaden och betongen igen. Väl hemma så vart det bums i säng för Elias som skulle upp till skolan imorgon och själv så gick jag och la mig strax efter medan Bella var vaken någon timma till för att kolla upp hur det va med vår Phui, kungen.

Mer om vår helg och loppisen i Färna och Casa Björkudden finns att läsa i Kerstins Blogg, den hittar ni här.


Foto: Andréas ”Bubben” Sandberg – 021media.se och Izabella ”Bella” Sandberg- Bellas Änglar

— Andréas "Bubben" Sandberg
Instagram

021media_logotype_2015Samtliga bilder i denna blogg tillhör familjen Sandberg och 021media.se / 021media.nu om inget annat anges. Vänliga hälsningar Andréas "Bubben" Sandberg - 3 september, 2012 021media.nu  

Postat av Andréas "Bubben" Sandberg @ 2012-09-03 21:12:48
En stad - Två Färger - En Stolthet,
Mesta Mästarna med 39 SM-Finaler och 22 SM-Guld
Västerås SK - Primores Victorum 100% Kärlek

021media_logotype_2015Samtliga bilder i denna blogg tillhör familjen Sandberg och 021media.se / 021media.nu om inget annat anges. Vänliga hälsningar Andréas "Bubben" Sandberg 021media_nu