Om

Myself

Jag som driver denna blogg är en 3 barns pappa som heter Andréas Sandberg, med en son född 2004 som bor hos mig. Har även en äldre son som är född 1997 från ett tidigare förhållande som bor i Södertälje med sin sin sambo och deras gemensamma son Winston, tillika mitt barnbarn. 2023 föddes Ellinore, min dotter som jag har tillsammans med Monica min sambo och fästmö. Jag lider av psykisk ohälsa (panikångest, depressioner, sömnsvårigheter).

Jag är född 1974 och uppvuxen i Västerås , sedan den 1/12-12 så bor han strax norr om Västerås i en liten bruksort som heter Skultuna. Sambo med Monica sedan 13 maj 2020.

Jag är utbildad kock och är för tillfället sjukskriven pga psykisk ohälsa (depressioner, panikångest m.m), och fibromyalgi samt ADHD, driver även en hobbyverksamhet som frilansande fotograf och har haft med bilder i både dagspress, kvällspress och tv samt reklam. I huvudsak fotograferar han nyhetsbilder men åtar sig det mesta i uppdragsväg.

Några arbetsplatser jag har haft är Scandic Hotell, Apalby Wärdshus, Apptitträffen, Ängelen, Melkis, Restaurang Örjan, Restaurang Lugna Gatan och Restaurang Kopparlunden.

Så söker ni efter en fotograf för bröllop, dop, eller någon annan tillställning så hör av er så ska vi se vad vi kan komma fram till för lösning. Mer information hittar ni på Fotograf Andréas Sandberg – 021media.se. Bilderna som publiceras i bloggen är fotade av mig med mobilen Huawei P30 Pro, Nikon D3100, Nikon D70, Nikon D50.

Han har även arbetat med andra yrken i livet som bl.a ventilationsmontör på Uppmans Plåt & Vent AB i Skutskär, telefonförsäljare för Sportförlaget och som hästskötare/fastighetsskötare/allt i allo på Hamre Ridskola och Aberga Gård belägen mellan Västerås och Tortuna hos Gunnar och Susan Larsson.

Som person är jag glad, omtänksam, nyfiken, barnkär och tar dagen som den kommer.
Enligt mina vänner så är jag en lyssnare, omtänksam och generös.
Laster har jag också, så som kaffe, snus, vapeing och dataspel.

På fritiden umgås jag med min sambo, min son Elias, sambons dotter Eila och min dotter Ellinore samt våra vänner som är en stor del i mitt liv. Lagar gärna en god middag. Tar gärna en kaffe med en vän eller två på någon av stans caféer. I hemmet finns det även husdjur, katterna Musse och Zoda samt 2 stycken Afrikanska Klogrodor.

Det kan även hända att de andra familjemedlemmarna bloggar i bloggen, alla bilderna i bloggen är tagna av oss om inget annat anges. Alla bilderna är skyddade enligt Upphovsrättslagen. Att låna/stjäla våra bilder kan straffa sig, så vi kommer ta till rättsliga åtgärder vid bild och text stölder.

Andréas driver även några hemsidor med olika inriktningar.

 

Andréas motto: Man får vara som man är, när man inte vart som man skulle /Nalle Phu

Elias

 

Elias Sandberg, född 2004. Är för närvarande arbetssökande. Hans last är Xbox One, Volvo, Epa, snus, och Monster.

Elias är farbror till Winston.

 

 

 

 

 

 

Älsklingen

 

Monica Kuusijärvi, född 1983 och uppväxt i Strömsnäsbruk i Småland. Har en dotter Eila född 2017. Monika är utbildad bagare och konditor och är just nu arbetssökande. Flyttade till Skultuna och Västmanland från Tranås 13 maj 2020. Monika är sambo med Andréas Sandberg. Monica har även sin dotter Eila boendes hos oss på heltid.

Monica har en hemsida : Skultuna Hemmabak

 

 

 

Prinsessan

Eila är Monicas dotter och är född 2017. Hon bor hos oss i Skultuna på heltid, men har umgänge med sin pappa i Tranås 1 gång i månaden. Eila är en riktigt sprallig liten flicka, hon gillar att cykla och sparka med sin sparkcykel, leka i lekparken.

 

 

 

 

 

Ellinore

Ellinore som är Andréas och Monicas
gemensamma dotter född i september 2023.

Mickes, Elias, Eilas lillasyster och Winstons faster.

 

 

 

 

 


Sociala medier

Bubben´s Facebook
Andreas ”Bubben” Sandberg |

021media.se på Facebook
021media.se |

021media.se på Twitter
Twitter |

Bubben på YouTube
YouTube |

Bubben på Instagram
Andréas ”Bubben” Sandberg |

Bubben på Snapchat
Andsan_74 |

TikTok
bubben_021 |

 

Postat av Andréas "Bubben" Sandberg @ 2011-01-19 14:36:22
En stad - Två Färger - En Stolthet,
Mesta Mästarna med 39 SM-Finaler och 22 SM-Guld
Västerås SK - Primores Victorum 100% Kärlek

021media_logotype_2015Samtliga bilder i denna blogg tillhör familjen Sandberg och 021media.se / 021media.nu om inget annat anges. Vänliga hälsningar Andréas "Bubben" Sandberg 021media_nu