Ute häng med grannarna, och varm i hjärtat

Idag efter prinsessan kommit hem från förskolan gick vi ut till gemenskapen och fika med grannarna och hundarna ute i den varma vår solen. Det bjöds på kaffe, vaniljmunkar och så hade finaste Maria bakat en rabarber och jordgubbs paj. I stort sätt hela huset satt på gaveln i huset förutom 3 grannar. Prinsessan och jag var ner i kälaren och hämtade upp hennes kickboard som hon kartade runt med.

Jag fick en blomsterkvast av grannen Birgitta som bor under oss, som tack för att jag skottat snö utanför henne under vintern.

 

 

 

Vi satt ute i dryga 4 timmar innan det var dags för och ta tag i matlagningen här hemma. Idag bjöds det på grillspjut och potatissallad, och prinsessan ville ha köttet och åt med god aptit, dessutom smakade hon på potatissalladen oxå och tyckte det var gott.

 

 

 

 

När man får det här betyget på maten man lagar, med tanke på att hon knappt äter kött i bitar och aldrig smakat potatissallad, då blir man alldeles varm i hjärtat.

 

 

 

 

 

När grannen Birgitta visar tacksamhet och ger mig blommor, bara för att jag skottat bort lite snö under vintern. Det skulle den gamla grannen te satkärringen aldrig göra, är oerhört tacksam och glad för alla fina och snälla grannar här i huset, ingen nämnd och ingen glömd. Vilken gemenskap vi har, den är oslagbar.

 

Foto: Andréas Sandberg - 021media.nu & Birgitta Gårdensjö

— Andréas "Bubben" Sandberg
Instagram

021media_logotype_2015Samtliga bilder i denna blogg tillhör familjen Sandberg och 021media.se / 021media.nu om inget annat anges. Vänliga hälsningar Andréas "Bubben" Sandberg - 21 april, 2022 021media.nu  

Du kanske också vill läsa


Postat av Andréas "Bubben" Sandberg @ 2022-04-21 19:48:09
En stad - Två Färger - En Stolthet,
Mesta Mästarna med 39 SM-Finaler och 22 SM-Guld
Västerås SK - Primores Victorum 100% Kärlek

021media_logotype_2015Samtliga bilder i denna blogg tillhör familjen Sandberg och 021media.se / 021media.nu om inget annat anges. Vänliga hälsningar Andréas "Bubben" Sandberg 021media_nu