Vår Valborg 2022

Vår Valborg firades med min bror Peter och hans sambo Lotta samt hennes son Hampus, deras barnbarn samt Falken och hans grabb Casper ute på landet i Kättsta. Jag passade på att montera in en nu bilantenn i Sven, standard antennen ville inte få in radion helt utan brus men nu så låter det rent. Vi grillade och åt gott, och vid 17.30 åkte vi in till Skultuna och Kvarnbackavallen, kikade på brasan. Kidsen fiskade fiskdamm, spelade på chokladhjulet och vann.

När vi skulle åka tillbaka så höll dom på att starta upp en luftballong som skulle lyfta från fotbollsplanen som några skulle hoppa bunngyjump ifrån, där stannade vi så kidsen fick kika. Kidsen fick även springa in i ballongen medans dom fyllde ballongen med luft med en stor fläkt. Kidsen var helt lyriska, vilken upplevelse för dom, inte alla barn som vart inne i en lyftballong. Vi såg den även lyfta och vi såg även när en av passagerarna hoppade sitt bunngyjump över Skultuna.

När vi kom tillbaka ut till Kättsta bjöds det på kaffe och tårta, Lotta hade gjort Roy Fares Devil’s chocolate food cake, den är som en gastronomisk orgasm i munnen. När vi väl kom hem vid 21-tiden va prinsessan helt utslagen och somnade på studs. Tror att det var 2 till små ute i Kättsta hos mormor och morfar som gjorde detsamma.

Det va våran Valborg, från att inte haft något som helst planerat för dagen.

Foto: Andréas Sandberg - 021media.se

— Andréas "Bubben" Sandberg
Instagram

021media_logotype_2015Samtliga bilder i denna blogg tillhör familjen Sandberg och 021media.se / 021media.nu om inget annat anges. Vänliga hälsningar Andréas "Bubben" Sandberg - 30 april, 2022 021media.nu  

Du kanske också vill läsa


Postat av Andréas "Bubben" Sandberg @ 2022-04-30 23:15:42
En stad - Två Färger - En Stolthet,
Mesta Mästarna med 39 SM-Finaler och 22 SM-Guld
Västerås SK - Primores Victorum 100% Kärlek

021media_logotype_2015Samtliga bilder i denna blogg tillhör familjen Sandberg och 021media.se / 021media.nu om inget annat anges. Vänliga hälsningar Andréas "Bubben" Sandberg 021media_nu