Badäventyr i Örebro

Idag har jag vart i Lost City på Gustavsviks äventyrsbad, vi åkte hemifrån klockan 09.00 och var framme vid 10.15 ungefär. Vi åkte ett helt gäng, hela 18 personer. Det var jag och min familj, grannen Camilla med familj, min kompis Viran med familj, Micke, Terese, Tereses dotter och hennes kompis, Planis med dotter och hennes kompis.
Jag har simmat helt själv massor både på grunt och djupt vatten jag va värsta delfinen, åkt jättestor vattenrutschbana med Andréas på gummiring.
Det gick jätte fort och va jättekul så vi åkte en gång till direkt när vi kom ner.
Sen har jag även badat med jätte stora vågor, och jag lärde mig att bli ett med vågorna.
Jag ville inte gå upp ur vattnet, när vi hade badat klart och skulle åka där ifrån så fick jag en jätte fin lila diamant av mamma och Andréas.
Innan vi lämnade Örebro var vi till MAX vid Behrn Arena och åt, samt att Andréas märkte platsen att en medlem av VSK Familjen var där innan vi fortsatte resan hem mot Skultuna. Jag somnade i bilen och vaknade strax innan Hallstahammar.
När vi lämnat av alla grejer hemma åkte vi till min kompis Viran så vi kunde fortsätta leka. När jag kom hem så var det dags att byta om till pyjamas borsta tänderna och sen bums ner under täcket i sängen.
Så tack och godnatt för denna underbara roliga dag, jag har nog haft den bästa dagen någonsin.
Foto: Andréas Sandberg - 021media.se och Monica Kuusijärvi - 021media.nu

— Eila Kuusijärvi
Instagram

021media_logotype_2015Samtliga bilder i denna blogg tillhör familjen Sandberg och 021media.se / 021media.nu om inget annat anges. Vänliga hälsningar Eila Kuusijärvi - 7 augusti, 2022 021media.nu  

Du kanske också vill läsa