Roadtrip till Nyköping/Runtuna

På annandagen var det då dags att lämna Elias till hans mamma, kommer vara tomt utan honom i en vecka. Haft en jätte mysig jul i år med honom med mycket kärlek och värme och julklappar.

Efter vi lämnat av Elias bar det iväg mot Nyköping/Runtuna, vi skulle besöka Bellas föräldrar. Väl framme möttes vi av Bellas mamma, två av Bellas morbröder och en dam som tillhört släkten samt två hundar var av den ena Wille som är Bellas lillasysters hund.

Efter en stund kom Bellas pappa och lillasyster hem och det skulle bjudas på fika. Minst 6-7 sorters kakor och mjuk pepparkaka och så tårta. En av Bellas morbröder hade fyllt år. Eftermiddagen gick och övergick till kväll, då vart det dags för julklappar. När det va klart var det dags att tänka på hemfärden. Innan vi lämnade Nyköping så stannade vi till vid Nyköpingshus så jag kunde ta lite bilder på det, efter det så stannade vi till för lite mat på MAX, gottit värre. När vi hade ätit så började vi hemfärden i stormen, bilen gick som en svamp på vägen men det hindrade inte mig från att ta en tupplur och vaknade till när vi kom in i Eskilstuna. Väl hemma så hade vi fått med oss julklappar från Bellas föräldrar som vi öppnade. Jag fick två jätte snygga T-shirts, en låda med mina älskade Juleskum och sen två par strumpor. Nu är det bara sova kvar eftersom det är upp 06.00 och jobbarvecka, visserligen en fyra dagars vecka och så kommer det säkerligen bli lugnt. Lägger in några bilder på Nyköpingshus.


Foto: Andréas ”Bubben” Sandberg – 021media.se

— Andréas "Bubben" Sandberg
Instagram

021media_logotype_2015Samtliga bilder i denna blogg tillhör familjen Sandberg och 021media.se / 021media.nu om inget annat anges. Vänliga hälsningar Andréas "Bubben" Sandberg - 27 december, 2011 021media.nu  

Du kanske också vill läsa


Postat av Andréas "Bubben" Sandberg @ 2011-12-27 02:38:20
En stad - Två Färger - En Stolthet,
Mesta Mästarna med 39 SM-Finaler och 22 SM-Guld
Västerås SK - Primores Victorum 100% Kärlek

021media_logotype_2015Samtliga bilder i denna blogg tillhör familjen Sandberg och 021media.se / 021media.nu om inget annat anges. Vänliga hälsningar Andréas "Bubben" Sandberg 021media_nu