Lek och bus för hela slanten med Mollie

Idag har var en stor dag för vår lilla prinsessa, idag skulle hon få träffa och vara med min kusin Daniels dotter Mollie. Daniel och hans familj bor i Täby och dom kom till Västerås idag, hade det vart bra väder så skulle vi vart i någon lekpark någonstans inne i stan men det va gråmulet och regnade till och från. Jaha vad gör vi nu, vi drar till Leo´s Lekland på Hälla. I början va båda flickorna blyga, men det tog inte många minuter inne på Leo´s förrns dom var i full gång och blygheten var som bortblåst. Fullt ös, medvetslös i tre timmar inne på Leo´s innan det var dags att gå hem och gå skilda vägar. Kidsen var verkligen både högt och lågt, det åts glass och dracks Greta Gris dricka. När vi var på väg ut så hade Daniel köpt en varsin vattenflaska till dom.

innan vi skildes åt ute på parkeringen så fick prinsessan en present av Mollie, Mollie hade gjort ett halsband med massor av fina pärlor till vår lilla prinsessa.

Väl hemma så stod det matlagning på schemat, äta, kolla barnkanalen och strax innan 19 så ville prinsessan gå och lägga sig och 19.30 låg hon och drog väldigt djupa timmerstockar.

— Andréas "Bubben" Sandberg
Instagram

021media_logotype_2015Samtliga bilder i denna blogg tillhör familjen Sandberg och 021media.se / 021media.nu om inget annat anges. Vänliga hälsningar Andréas "Bubben" Sandberg - 26 maj, 2022 021media.nu  

Du kanske också vill läsa


Postat av Andréas "Bubben" Sandberg @ 2022-05-26 21:01:07
En stad - Två Färger - En Stolthet,
Mesta Mästarna med 39 SM-Finaler och 22 SM-Guld
Västerås SK - Primores Victorum 100% Kärlek

021media_logotype_2015Samtliga bilder i denna blogg tillhör familjen Sandberg och 021media.se / 021media.nu om inget annat anges. Vänliga hälsningar Andréas "Bubben" Sandberg 021media_nu