Full rulle ute på landet

Idag har i familjen Sandberg/Kuusijärvi  och vi i grannskapet grannens bror som bor ute på landet utanför Munga med kapning och klyvning av ved till vintern.

Vi åkte ut till honom med grannen Camilla vars bror Micke vi skulle ut till, det roliga är att jag Andréas, Micke och Camilla lekte med varandra när vi var små, då våra mammor var goda vänner på 70-talet. Sen när jag gick i 9:an så gick jag och Micke i samma klass på Nordanbyskolan.

Med oss i bilen med Camilla var även våran goa granne Maria och henne hund Ripasso med.

När vi kom ut till Micke så var Camilla och Mickes stora syster Lotta med sambon Åke oxå där.
Även en tjej som heter Therese, som är Mickes ex flickvän som även Camilla jobbar som personlig assistent till var där ute med hennes Engelska Stafford Turbo, och givetvis Mickes blandis Texas.

Jag och Åke tog varsin motorsåg och klättrade upp i timmer högen och började kapa vedkubbar, medans Micke började klyva med vedklyven och tjejerna började rensa ur vedboden på den gamla veden så den nyklyvna kunde få plats och torka till inför den kommande vintern. Efter någon timme tog vi en kaffe paus på altanen och efter det så återvände vi till arbetet.

Vi öste på i timmer högen och med klyven och tjejerna sprang med skottkärror och fyllde upp vedbon innan vi avbröt för lunch. Vi grillade och åt gott under tiden vart det många goda skratt.

Efter lunchuppehållet var det påt igen i ett rasande tempo. Eila var med hon oxå och varvade med att busa med alla 3 hundarna, innan Therese tog med sig Eila in och mös med Texas och Turbo och åt lite godis.
Vi hade tur med vädret hela dagen, lite blåsigt men vi slapp regnet.

Väl hemma så var det så gott som sovdags för Eila.

Nu är familjen Sandberg/Kuusijärvi helt slut efter dagens aktivitet ute hos Micke med kapning, klyvning och stapling av ved. Vi har haft en helt underbar dag med goa vänner och många glada skratt.
Ömmande kroppar och lär vara zombies imorgon, men vad gör det när man haft roligt med goa människor. Det är det värt.
Stort tack för idag alla inblandade
Foto: Therese Jansson och Andréas Sandberg

— Andréas "Bubben" Sandberg
Instagram

021media_logotype_2015Samtliga bilder i denna blogg tillhör familjen Sandberg och 021media.se / 021media.nu om inget annat anges. Vänliga hälsningar Andréas "Bubben" Sandberg - 12 juni, 2022 021media.nu  

Du kanske också vill läsa


Postat av Andréas "Bubben" Sandberg @ 2022-06-12 01:02:07
En stad - Två Färger - En Stolthet,
Mesta Mästarna med 39 SM-Finaler och 22 SM-Guld
Västerås SK - Primores Victorum 100% Kärlek

021media_logotype_2015Samtliga bilder i denna blogg tillhör familjen Sandberg och 021media.se / 021media.nu om inget annat anges. Vänliga hälsningar Andréas "Bubben" Sandberg 021media_nu