2-0 psykiska ohälsan

Grattis 2 – 0 till psykiska ohälsan, i natt bröt jag fullständigt ihop.

Katastroftankar, ångest, panik, såg inget ljus i livet, mörka tankar, ville bara försvinna.  Jag vet att mycket av det beror på värken min fibromyalgi men är även en del av min ADHD. Den som inte lever med mina smärtor, eller min ADHD förstår inte hur det är. Alla diagnoser är inte lika till hur de spelar ut oss med diagnoser. Att ha känslan att vara otillräcklig för sin sambo, familj, vänner.  Jag vill inte vara i vägen, det är inte synd om mig, jag förtjänar att må som jag mår, det är mitt lott i livet.

Har burit masken länge, men igår försvann masken och det inre blottades, min älskade sambo fanns där. Jag låg i timmar medan min sambo låg och höll om mig och smekte min kind, finns inget hon kunde göra förutom att bara vara där, men bara hennes närvaro gjorde att jag till slut kunde somna.

Jag reser mig igen, och igen, och igen. Jag ska vinna, men just nu leder skiten, fanskapet.

Jag har ingen medicinering förutom mot värken som bara tar bort topparna på smärtan, men när inte det hjälper ibland. Har en bokad läkartid på fredag, får se om jag kan få nya mediciner och få tillbaka antidepressiv medicinen.

— Andréas "Bubben" Sandberg
Instagram

021media_logotype_2015Samtliga bilder i denna blogg tillhör familjen Sandberg och 021media.se / 021media.nu om inget annat anges. Vänliga hälsningar Andréas "Bubben" Sandberg - 27 juni, 2022 021media.nu  

Du kanske också vill läsa


Postat av Andréas "Bubben" Sandberg @ 2022-06-27 11:46:46
En stad - Två Färger - En Stolthet,
Mesta Mästarna med 39 SM-Finaler och 22 SM-Guld
Västerås SK - Primores Victorum 100% Kärlek

021media_logotype_2015Samtliga bilder i denna blogg tillhör familjen Sandberg och 021media.se / 021media.nu om inget annat anges. Vänliga hälsningar Andréas "Bubben" Sandberg 021media_nu